lørdag 8. mars 2014

Movienight with sister

Her i England skjer det vel ikke så mye mer enn vanlig med skole og lekser, og når vi har tid møter vi noen venner i en eller annen by i nærheten. Formiddagen min har gått akkurat til det startet med litt lekser til vi møtte områderepresentanten vår i Wallsall, etterfulgt av litt tid med venner før vi kom hjem litt før 6 for å møte noen av kollegaene til vertsmoren min. Kollegaene vil vertsmor var veldig hyggelige og snakket om at de hadde hørt vertsmor snakke om oss og hvor lenge de hadde hatt et ønske om å møte oss, men ikke fått gjort det før.
Uansett det var ikke det innlegget skulle handle om. Siden vertsforeldrene våre er ute har Giulia og jeg bestemt oss for å kose oss med en liten filmkveld med "Romeo and Juliet", etterfulgt av "Red Riding Hood". Det blir utrolig koselig å kunne ha tid bare med søstrea mi, det er lenge siden vi to her hatt noen ordentlig "søstertid" bare oss, så vi må passe på å nyte den nå når vi har tid og ikke vente til det er for sent og vi har reist hjem.
Link                                                         Link

Har dere noen andre filmer dere anbefaler at vi må se?


- Emilie Helmine

1 kommentar:

  1. Kan anbefale "Intouchables" noe så sjeldent som en fransk fulltreffer. En fantastisk varm, humoristisk og rørende film - til og med bygget på en sann historie :-)

    SvarSlett